Evertonin Richarlison teki typerän tempun juhliessaan maalia – kiskaisi palavan soihdun takaisin katsomoon

Everton Richarlison

Evertonin tähtihyökkääjä Richarlison sai vihat niskaansa, kun hän maalijuhlan yhteydessä viskoi palavan soihdun katsomoon.

Everton kairasi sunnuntain Valioliiga-kierroksella massiivisen voiton putoamistaistelun kannalta, kun Chelsea kaatui Goodison Parkilla maalein 1-0. Voittomaalin iski Evertonin tähtihyökkääjä Richarlison, joka tosin aiheutti voitolle mustan silmän tempulla, jonka hän teki maalia juhliessaan.

Kentälle oli nakattu soihtu, joka paloi yhä Richarlisonin tehtyä maalin ja tästä hän sai idean, jonka toteuttamista hänen olisi ainakin syytä katua myöhemmin.

Hän nappasi soihdun maasta, kipitti päätyyn, mutta hälytyskellot pään sisällä eivät ehtineet soida, joten hän toteutti ideansa ja kiskaisi yhä palavan soihdun katsomoon yleisön joukkoon.

Toistaiseksi ei ole tietoa loukkaantuiko kukaan Richarlisonin typerän tempauksen takia, mutta se on selvää, että Englannin jalkapalloliitto FA on käynnistänyt tapauksesta tutkimuksen, joten tapaus voi johtaa vielä sanktioihin. Itse ottelussa hänelle ei tuomittu edes varoitusta.

Evertonin tähtihyökkääjä Richarlison osoittaa todella huonoa harkintakykyä heittämällä palavan soihdun katsomoon:

https://twitter.com/beINSPORTS_EN/status/1520767189938233346

Katso myös: Mieletön voittomaali League Onessa – Boltonin pelaaja maalasi liukumalla keskiympyrästä


Pelaajat:
Joukkueet: