Täysin järjetön tuuriflipperi – Zugin Reto Suri maalasi pakin luistimen, päätylaudan ja veskarin selän kautta

Reto Suri Zug

Sveitsin liigan playoffeissa nähtiin aivan mielipuolisen onnekas maali, kun Zugin Reto Suri pisti kiekon sisään usean kimmokkeen kautta.

Zug hävisi kotonaan Geneve-Servettelle Sveitsin liigan neljännessä semifinaalissa jatkoajalla maalein 3-2 ja on nyt ottelusarjassa tappiolla voitoin 3-1.

Toki Zugin ei olisi välttämättä pitänyt päästä jatkoajallekaan asti, sillä niin onnekkaasti 2-2-tasoitusmaali syntyi. Tämä tapahtui kolmannen erän alussa, kun Zug sai kiekon tuotua hyökkäysalueelle ja Reto Surille avautui vetopaikka.

Surin kuti ei kuitenkaan löytänyt kohteeseensa, sillä kiekko osui Geneven pakkia jalkaan ja kimposi siitä päätyplankkiin. Kukaan ei taatusti nähnyt tulevaksi seuraavaa käännettä. Kiekko nimittäin kimmahti Surin kannalta laidasta juuri oikeaan suuntaan, eli takaisin kohti maalia.

Kiekko osui tolpan juuressa ollutta maalivahti Leonardo Genonia selkään ja kimmahti siitä täysin yllättäen Geneven häkkiin.

Zugin Reto Suri tekee todellisen hillopullamaalin Sveitsin liigan semifinaaleissa:

Katso myös: Ben Blood teki jälleen temppujaan – veti Eemeli Suomea polvella selkään, kurinpito otti tilanteen tutkintaan


Joukkueet: