Video: Rennes-pelaaja potkaisi vastustajaa päähän, mutta rankaisua tuli heti – loukkaantui itse ja sai suoran punaisen

Sasha Boey Rennes / Pallomeri.net

Rennes-pakki Sacha Boey ajettiin ulos suoralla punaisella, kun hän potkaisi vastustajaa päähän. Hän loukkaantui myös itse.

Ranskan Ligue 1:n uusi kausi on polkaistu käyntiin ja yksi avauskierroksen otteluista oli lauantaina pelattu Lille-Rennes. Ottelu päättyi pistejakoon maalein 1-1, eikä itse ottelu sinänsä ollut niin merkillepantava yhtä episodia lukuun ottamatta.

Tilanne osui kohdalle 35. minuutilla pallontavoittelutilanteessa, kun Rennesin puolustaja Sacha Boey syöksyi palloa kohti aivan idioottimaisesti. Hän tuli tilanteeseen napit edelle ja jalka aivan liian korkealla, joten kävi kuten olettaa sopikin, eli hän potkaisi vastustajaa suoraan kupoliin.

Erotuomari ei miettinyt edes sekunnin murto-osaa, vaan käveli paikalle punainen kortti valmiiksi ojossa. Ulosajon lisäksi karma iski Boeyta tylysti vastapalloon, sillä hän näytti loukkaantuvan itse tilanteessa uhriaan pahemmin.

Boey putosi potkunsa jälkeen maahan täysin holtittomasti ja löi päänsä kenttään kovaa. Tv-kuvien perusteella Boey oli aivan muissa maailmoissa, mikä antaa syytä olettaa, että hän saattoi hyvinkin saada tilanteessa aivotärähdyksen.

Rennes-pakki Sacha Boey potkaisee vastustajaa pataan ja loukkaantuu itse:

Katso myös: Video: Sevillan Ever Banega sai Inter-luotsi Antonio Conten raivon valtaan – ”Onko tuo peruukki aito?”


Joukkueet: