14-vuotias Renne Kivinen upotti komean kolmosen Korisliiga-debyytissään

Renne Kivinen

Bisons Loimaan 14-vuotias Renne Kivinen teki melkoisen sisäänmarssin Korisliigaan, kun juniori upotti kolmosen heti debyytissään.

Bisons Loimaan 14-vuotiaasta Renne Kivisestä tuli lauantaisessa Lahti Basketballia vastaan pelatussa ottelussa Korisliigan historian toiseksi nuorin pelaaja. Vuonna 2009 syntyneestä Kivisestä tuli samalla myös Korisliigan kaikkien aikojen toiseksi nuorin pisteiden tekijä, kun nuorukainen upotti komean kolmen pisteen korin. Ainoastaan Perttu Blomgren on saanut tililleen debyytin ja ensimmäiset pisteet nuorempana Korisliigassa.

Kivisen ottelun ainoaksi jäänyt kori syntyi toisen neljänneksen lopussa, kun hän jäi kolmen pisteen kaaren taakse vapaasti. Kivinen upotti ilmavan kolmosen ja sai kotiyleisöltä raikuvat suosionosoitukset.

Bisons Loimaa voitti ottelun pistein 98-92. Lahti Basketball jäi Korisliigan viimeiseksi ja putosi sarjaporrasta alemmas.

Bisonsin 14-vuotias Renne Kivinen upottaa komean kolmosen ja tekee historiaa:

(Toimitus huomauttaa, että videon saatteessa on virheellisesti kerrottu Kivisen olleen nuorin Korisliiga-pelaaja ja pisteiden tekijä.)

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Lauri Markkanen kävi magneettikuvissa – kausi todennäköisesti ohi


Pelaajat:
Joukkueet: