fbpx
Koti Jääkiekko-uutiset Jääkiekon MM-kisat IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel tylyttää Kalervo Kummolaa – ”Hän on ryhmämme kovin...

IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel tylyttää Kalervo Kummolaa – ”Hän on ryhmämme kovin kitisijä”

Rene Fasel jääkiekon mm-kisat - pallomeri.net

IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel on ollut isosti otsikoissa viime viikot, kun MM-kisojen siirto pois Valko-Venäjältä ei meinaa millään toteutua.

Kansainvälisessä jääkiekkoliitossa rivit rakoilevat oikein huolella, sillä Kummola on jo jonkin aikaa vannonut, että Valko-Venäjällä ei pelata MM-lätkää keväällä. Sen sijaan puheenjohtajana toimiva Rene Fasel on toistellut, että jääkiekon MM-kisat eivät tule siirtymään. Sveitsiläinen lisäsi bensaa liekkeihin, kun miehen ystävälliset halaukset Valko-Venäjän kiistellyn presidentin Alexander Lukashenkon kanssa päätyivät mediaan.

Nyt Fasel on antanut haastattelun venäläiselle Tassille. Mies otti melko kovin sanoin kantaa myös Kalervo Kummolaan liittyen.

– Ymmärrämme, että Kummola on kovan poliittisen paineen alla. Tämä on vähän sama kuin jääkiekkojoukkueessa. Kun pelaat joukkueena, kaikki eivät pelaa kuten haluaisit. Se kuuluu peliin. Sveitsiläisenä yritän löytää kompromissin, mutta tilanne on mikä on, Fasel sanoi venäläiselle Tassille.

Mainos alkaa

IIHF:n puheenjohtajan kommentointi ei kuitenkaan jäänyt tähän, vaan Kummola sai vielä kunnon ryöpytyksen päälle.

– Kyllä muitakin on, mutta meillä on hyvä keskusteluyhteys. Kalervo kitisee jatkuvasti. Hän on ryhmämme kovin kitisijä. Hän tekee oman työnsä ja minä hoidan omani, Fasel kommentoi.

IIHF on joutunut tiukkaan paikkaan, sillä Fasel ei selvästi halua siirtää turnausta, mutta nyt myös sponsorit ovat alkaneet boikotoimaan. Skoda ilmoitti jo lopettavansa yhteistyön, mikäli kisoja ei siirretä pois. Myös ilmeisesti Nivea on tekemässä vastaavan tempun.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä suomeksi Ilta-Sanomat.