IIHF:n ex-puheenjohtaja Rene Fasel jatkaa jääkiekon parissa – liittyy KHL:n taustavoimiin

IIHF Rene Fasel KHL

IIHF:n ex-puheenjohtaja Rene Fasel sai töitä odotetusta ilmansuunnasta, kun vahvasti Venäjä-mielinen Fasel liittyy KHL:n palvelukseen.

Kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n entinen puheenjohtaja Rene Fasel jatkaa työuraansa jääkiekon parissa. Vahvasti Venäjä-myönteisenä hahmona viime aikoina eri medioissa esiintynyt Fasel sai töitä nimenomaan Venäjältä.

Fasel uusi työnantaja on kiekkoliiga KHL. Fasel on jatkossa mukana KHL:n kehitys- ja strategiatyössä.

Mainos alkaa:

– Faselilla on valtavasti monipuolista kokemusta ja asiantuntemusta jääkiekosta. Hän on aktiivisesti mukana ratkaisemassa KHL:n kehitykseen liittyviä strategisia ongelmia, KHL tiedotti.

Vaikka Faselilla on vahvat kytkökset Venäjälle sekä maan presidenttiin Vladimir Putiniin, ehdittiin Faselin KHL-pestiä ihmetellä paikallisessa mediassa. Sport-Express uutisoi aiheesta.

– Ei ole selvää, miksi KHL palkkasi IIHF:n entisen puheenjohtajan. Sveitsiläisen palkkaamiseen ei ole mitään oikeaa syytä. Nyt ei ole tarpeen puhua liigan laajentamisesta länteen, kirjoitti Sport-Expressin toimittaja Aleksei Shevtshenko.

Tsekkaa myös: RIT:n zamboni-kuski toteutti fanien toiveen – viihdytti playoff-voittoa juhlinutta yleisöä kunnon sudittelulla