Video: Renaud Lavillenie taivutti huippuluokan seivästuloksen takapihallaan

Renaud Lavillenie kotikisat seiväshyppy - pallomeri.net

Seiväshypyn entinen ME-mies Renaud Lavillenie osoitti olevansa huippuiskussa hyppäämällä tällä viikolla maailmanlistan 8. sijalle oikeuttavan tuloksen.

Viralliseksi kasipaikan haltijaksi kyseisellä tuloksella ei kuitenkaan päästä, sillä suoritus tapahtui koronaviruksen aiheuttamia olosuhteita kunnioittaen miehen omalla takapihalla.

Lavillenien taivutti takapihallaan tuloksen 561. Hän julkaisi suorituksestaan videon, jonka grafiikoista käy ilmi, että kyseessä oli kuudes yritys samasta korkeudesta.

Ranskalaisella on kultamitali Lontoon olympialaisista vuodelta 2012, minkä lisäksi hän on voittanut kolmesti EM-kultaa sekä MM-kisoissa hopeaa. Sisäradoilta mieheltä löytyy niin MM- kuin EM-kultamitaleita.

Mainos alkaa

Ennätyksensä, ME-tuloksen 616 hän hyppäsi Donetskin hallissa vuonna 2014. Tuo ennätys rikottiin tänä vuonna, kun Ruotsin ihmepoika Armand Duplantis ylitti ensin Puolassa 617 – ja viikkoa myöhemmin hän kohensi maailmanennätyksen Skotlannin Glasgow’ssa lukemiin 618.

Myös Duplantisin perheen takapihalta löytyy tunnetusti seiväshypylle sopiva paikka, joten jäämmekin odottamaan ruotsalaisen vastausta ”karanteenimittelön” hengessä.

Renaud Lavillenie teki huipputuloksen takapihallaan:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Lavillenien Twitterissä.


Pelaajat: