Nigeriassa nähtiin käsittämättömän surkea rankkari – Remo Starsin pelaaja ampui pilkun kulmalipulle

Remo Starsin epäilyttävä rankkari

Nigeriassa Ogunin osavaltiocupin finaalissa nähtiin karmaisevan surkea pilkku, kun Remo Starsin pelaaja ampui rankkarinsa kulmalipulle.

Nigerian Ogunin osavaltion jalkapallocupin finaali oli jännittävä ottelu Ijebu Unitedin ja Remo Starsin välillä ja voitto ratkaistiin lopulta rangaistuspotkukilpailussa.

Valitettavasti pilkkukisan tapahtumat nousivat ottelua suuremmiksi, sillä sosiaalisessa mediassa lähti kiertämään video Remo Stars -pelaajien suorituksista, jotka eivät oikein kestä päivänvaloa.

Videolla nähdään ensin Ijebu Unitedin pelaajan ampuma rankkari, jota Remo Stars -veskari ei edes yrittänyt torjua. Jos tämän voisikin vielä sivuuttaa vain hyvänä laukauksena, johon veskari ei ehtinyt mukaan, niin kisassa nähtiin suoritus, jota oli syytäkin epäillä.

Eräs Remo Stars -pelaaja nimittäin ampui aivan naurettavan huonon rankkarin. Hänen laukauksensa kiertyi suoraa päätä kohti kulmalippua. Kun Ijebu United vei ottelun nimiinsä, käynnisti tämä käsittämättömän surkea rankkari välittömästi epäilykset ottelumanipulaatiosta, jotka ovat Afrikan jalkapallossa valitettavan yleisiä.

Remo Starsin pelaajan rankkari oli niin surkea, että se herätti ottelumanipulaatioepäilyksiä (jälkimmäinen rankkari videolla):

Katso myös: Häikäisevä voittomaali EM-kisoissa – Hollannin Danielle van de Donk kajautti unelmakudin yläpeltiin