Reims – PSG näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Reims Brest Kylian Mbappe psg barcelona - pallomeri.net

Sunnuntaina koittaa kaikkien odottama hetki, kun Lionel Messi tekee debyytin Ranskassa. Tässä live stream Reims – PSG -kamppailuun.

Shokkisiirrolla Barcelonasta PSG:een paitaan siirtynyt Messi on toistaiseksi seurannut joukkueensa otteita katsomon puolelta, mutta nyt aika alkaa olemaan valmis debyytille. Tuo hetki koittanee sunnuntai-iltana, kun tähtisikermä matkustaa Reimsin vieraaksi.

Kolmella voitolla sarjan aloittanut pariisilaisjoukkue on jättimäinen ennakkosuosikki kamppailuun, sillä Reims ei kuulu missään nimessä edes niihin joukkueisiin, jotka jotenkin pystyisivät lyömään kapuloita rattaisiin.

Messin ensiesiintyminen tuskin ainakaan lisää mahdollisuuksia, sillä argentiinalainen haluaa varmasti lyödä parasta pöytään debyytissään. Kun tähän rinnalle lyödään Kylian Mbappen kaltainen tähti, niin hyökkäys vierailla on sensaatiomaisen kova.

Näin katsot Reims – PSG -ottelun TV:stä

Unibet-TV lähettää kaikki kamppailut suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!