Video: Real Madridille shokkitappio – Sergio Ramosilta älytöntä sikailua

Sergio Ramos Real Madrid La Liga - pallomeri.net

Real Madrid koki lauantai-iltana Espanjan La Ligassa todellisen shokkitappion, kun sarjanousija Cadiz haki sarjapisteet 1-0-voitollaan. Otsikoihin nousi kuitenkin myös Realin Sergio Ramos.

Cadiz hallitsi avausjaksoa ja joukkue onnistuikin johtomaalin teossa, kun Anthony Lozano tuikkasi vieraat johtoon 16. minuutilla

Real-toppari Sergio Ramosin tehtäväksi jäi katsella tätä lähietäisyydeltä, mikä taisikin käydä miehen luonnolle pahemman kerran, sillä hieman myöhemmin hän kolhi maalintekijää kahdestikin.

Varsinkin jälkimmäinen tilanne oli jopa härskiä sikailua Ramosilta, sillä torpattuaan Lozanon, Ramos päätti vielä “huomaamattomasti” potkaista tätä. Tuomari kuitenkin näki tämän, mutta nosti Ramosille vain keltaisen kortin.

Ottelu päättyi lukemiin 0-1.

Kuusi ottelua pelannut Cadiz nousi jakamaan sarjan piikkipaikkaa. Samoissa pisteissä ovat myös ottelun vähemmän pelanneet Real Madrid, Granada ja Getafe, joka yllätti Barcelonan lauantaina lukemin 1-0. Barca on sarjassa 9. sijalla, mutta se on pelannut vasta neljä ottelua.

Sergio Ramos hölmöili Cadizia vastaan:

Videon tilanteesta hidstuksen kera voit katsoa myös MTV:n sivuilla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.


Pelaajat:
Joukkueet: ,