Video: LAFC sai “lahjan taivaista” – Real Salt Laken pakki sössi uskomattoman oman maalin

Real Salt Laken Toni Datkovic / Pallomeri.net

MLS:ssä nähtiin yksi kauden hämmentävimmistä töhöilyistä, kun Real Salt Laken puolustaja Toni Datkovic tunaroi pallon omaan maaliin.

Joskus onnistumisen ja epäonnistumisen välinen ero on hiuksenhieno. Tästä saatiin erinomainen esimerkki sunnuntain MLS-kierroksella, kun LAFC voitti Real Salt Laken maalein 3-2.

Ottelun voittomaali oli jännittävän pelin kokonaiskuvaa ajatellen pieni antikliimaksi, mutta hyvin koominen sellainen. Maalin teki Realin puolustaja Toni Datkovic, joka pisti pallon omaan rysään.

Maali oli hyvin hämmentävä sikäli, että kuinka pienestä voikaan asiat joskus olla kiinni. Datkovic lähti linjan taakse pelatun pallon perään ja oli aikeissa syöttää sen omalla maalivahdilleen. Hän teki kuitenkin ratkaisevan virheen siinä, ettei katsonut tarkkaan, mitä veskari oli suunnittelemassa.

Veskari nimittäin oli sukeltamassa pallon radalle, mutta Datkovic teki häviävän pienen kosketuksen kohtalokkain seurauksin. Datkovicin pieni siirto nimittäin yllätti maalivahdin täysin ja pallo lirui aina oman maalin perukoille asti.

Näin LAFC sai “lahjan taivaista”, kuten ottelun selostaja asian ilmaisi hehkuttaessaan ottelun saamaa yllättävää ja dramaattista käännettä.

Real Salt Laken Toni Datkovic tekee nolon oman maalin:

Katso myös: Video: Tuomari Anthony Taylor mokasi nolosti – luuli antavansa toisen keltaisen ja nosti virheellisesti punaisen kortin