AS: Realin pukukopissa nähtiin hurja yhteenotto – Real-pomo uhkaili Sergio Ramosia potkuilla

AS: Realin pukukopissa nähtiin hurja yhteenotto – Real-pomo uhkaili Sergio Ramosia potkuilla

Real Madrid on pelannut katastrofaalisen kauden, sillä joukkueen kevät menee käytännössä ilman mitään panoksia, sillä mestaruudet ovat karanneet käsistä.

Viimeinen niitti kaudelle saatiin tiistaina, kun Ajax kävi hakemasta 4-1-voiton Santiago Bernabeulta. Tämä tarkoitti sitä, että hollantilaisjoukkue paineli lopulta jatkoon, vaikka hallitseva mestari oli ylivoimainen ennakkosuosikki kauteen.

Shokkitappio sai aikaan melkoisen välikohtauksen pelin jälkeen, sillä AS:n mukaan seuran presidentti Florentino Perez saapui ripittämään joukkuetta surkean suorituksen jälkeen. Tilannetta oli saapunut todistamaan myös pelikiellossa ollut Sergio Ramos, jolla paloi totaalisesti käämi arvosteluun.

AS:n mukaan Ramos oli vastannut syytöksiin kritisoimalla seurajohtoa huonoa kaudesta ja päätöksistä. Tämä ei puolestaan miellyttänyt Pereziä, joka alkoi uhkailemaan Ramosia potkuilla.

Espanjalaistoppari ei jäänyt hiljaiseksi tässäkään vaiheessa, vaan vastaus oli kuulunut ytimekkäästi.

– Maksa minulle, niin lähden, Ramosin kerrotaan todenneen.

Kaksikon välistä yhteenottoa oli seuraamassa koko Realin pelaajisto, joten mistään yksityisestä keskustelusta ei todellakaan ollut kyse. Tämä tapahtumaketju kuvaa ehkä parhaiten sitä tilaa, jossa Real Madrid tällä hetkellä vaeltelee.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut