Real Madridin supertähti Vinicius Jr joutui rasismin kohteeksi – menetti lisäajalla malttinsa ja löi vastustajaa punaisen arvoisesti

Vinicius Jr Real Madrid
Kuva: Getty Images

Real Madridin Vinicius Jr tuskin haluaa muistella sunnuntai-iltaa Valenciassa, jossa mies joutui törkeän käytöksen uhriksi.

Valencian ja Real Madridin välinen ottelu on aiheuttanut melkoisen jälkipyykin, sillä lisäajan tapahtumat ovat aiheuttaneet pahennusta. Vierasjoukkueen supertähti Vinicius Jr sai kokea törkeää käytöstä yleisöltä, joka huuteli brassille rasistisesti.

Tämä meni taiturin pään sisään pahemman kerran, sillä mies huitaisi lisäajan kahakassa Valencian Hugo Duroa punaisen kortin arvoisesti.

Mainos alkaa:

La Ligassa rasismi on ollut ongelma jo pidempään ja Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli sunnuntaina ottelun jälkeen todella vihainen.

– Mestallalla oli tänään surullinen päivä. Puhumisen aika on nyt ohi ja on aika toimia. Rasismilla ei voi olla sijaa jalkapallossa tai yhteiskunnassa, Ancelotti totesi.

Nähtäväksi jää, miten La Liga puuttuu ottelun tapahtumiin, sillä rasismi on anteeksiantamatonta ja sanktiot pitäisi olla tuntuvia.

Vinicus Jr lensi punaisella ulos

https://twitter.com/DCLDesign/status/1660407055847415808?s=20

Brassi sai yleisöstä rasistista huutelua


Pelaajat:
Joukkueet: