Real Madridille shokkitappio! Joko Julen Lopetegui saa potkut?

Real Madridilla Real Madrid Real Madridin Santiago Solari Real Madridin yleisömäärä El Clasico ilmaiseksi urheilukalenteri Barcelona Real Madrid El Clásico / Pallomeri.net

Real Madridin syöksykierre paheni entisestään lauantaina, kun joukkue kärsi kotiyleisön edessä 1-2-tappion Levantelle.

Real Madrid oli pelannut ennen lauantain ottelua peräti neljä kamppailua putkeen ilman voittoa. Tämän putken olisi luullut päättyvän kotiottelussa Levantea vastaan, mutta mitä vielä.

Nimittäin Julen Lopeteguin miehistö kärsi jälleen yhden tappion, kun avausjaksolla kahdesti osunut Levante kävi ryöstämässä pisteet Santiago Bernabeulta.

Yrityksen puutteesta Realia ei voi syyttää, sillä joukkue vei maalipaikat nimiinsä 32-5. Viimeistely kuitenkin ontui ratkaisevilla hetkillä ja se maksoi lopulta jälleen kolme pistettä.

Madridilaisjoukkue on nyt voittanut kauden yhdeksästä La Ligan ottelustaan ainoastaan neljä, joten päävalmentaja Lopeteguin tilanne alkaa käymään todella tuskaiseksi. Mikäli espanjalaisvalmentaja saa vielä jatkaa kuninkaallisissa, niin ensi viikonloppuna voi olla kohtalon hetket, kun Real Madrid kohtaa El Clásicossa Barcelonan.

Kaikki La Liga -kauden ottelut näet suorana lähetyksenä C Moren kautta!


Joukkueet: ,
Ottelut: