Real Madrid-Valencia näkyy ilmaiseksi – tässä live stream matsiin!

C More real madrid-valencia Adidas real madridin

Real Madrid-Valencia on torstaina La Liga -kierroksen ehdoton helmi. Ilahduttavaa on myös se, että otteluun on tarjolla maksuton live stream.

Real Madrid-Valencia – ilmainen live stream

Real Madrid palasi koronatauolta nappaamalla tyylikkään 3-1-voiton Eibarista. Voitto Valenciasta olisi mestaruustaiston kannalta jopa elintärkeä, sillä kolme sarjapistettä nostaisivat Realin jälleen kahden pisteen päähän Barcelonasta.

Valencialla on kuitenkin myös hurjat panokset, sillä joukkue on tällä hetkellä pisteen päässä europelipaikoista. Onkin varmaa, että joukkue tulee antamaan kaikkensa kaapiakseen kipeästi tarvitsemiaan sarjapisteitä. Joukkue hyytyi paluuottelussaan kotikentällään 1-1-tasapeliin Levanten kanssa, joten nyt sillä on todellinen näytönpaikka suurta ja mahtavaa Realia vastaan.

Real Madridin loppukauden kotiottelut pelataan seuran harjoituskeskuksessa, sillä Santiago Bernabeu on remontissa. Eibaria vastaan tämä ei sunnuntaina haitannut, mutta miten käy torstaina, kun vastus on kiistatta asteen kovempi?

Mainos alkaa

Ottelu alkaa torstaina klo 23:00 ja se on nähtävillä ilmaiseksi Unibetin live streamin välityksellä.

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoima aukeaa katsottavaksi. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Saksan Bundesliiga ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan. Katso lisätietoa muista live stream -lähetyksistä!

LIVE STREAM AUKI!