Espanjalaislehti: Real Madrid tehnyt PSG:lle massiivisen tarjouksen Neymarista

Espanjalaislehti: Real Madrid tehnyt PSG:lle massiivisen tarjouksen Neymarista

Real Madrid on liittynyt mukaan Neymar-jahtiin, sillä espanjalaislehti Mundo Deportivo tietää kertoa seuran tehneen tarjouksen PSG:lle.

Huhut Neymarin lähdöstä ovat viime viikkoina yltyneet ja uudeksi suunnaksi on veikkailtu Barcelonaan, jossa brassi on useamman kauden ajan pelannut. Nyt soppaan oman kauhansa on lyönyt myös Real, joka on Mundo Deportivon mukaan tarjonnut PSG:lle 130 miljoonaa euroa Neymarista. Tämän lisäksi kauppaan sisältyisi myös yksi pelaaja, kuten Gareth Bale tai James Rodriguez.

Real Madridin tiedetään olleen kiinnostunut Neymarista jo vuonna 2013, kun brassitähti siirtyi Brasiliasta Eurooppaan. Tuolloin seura jäi kuitenkin nuolemaan näppejään, sillä Neymar valitsikin Barcelonan.

Myös tällä kertaa Real on hieman heikoilla Neymar-jahdissa, sillä brassin on kerrottu haluavan takaisin Barcelonan riveihin. Real pystyisi kuitenkin maksamaan Barcelonaa parempaa palkkaa, joten aivan utopistisia seuran haaveilut eivät ole.

Nähtäväksi jää, missä seurassa Neymar kautensa lopulta aloittaa. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että se seura ei ole ainakaan PSG.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut