Video: Real Madrid koitti ovelaa pilkkukikkaa – Karim Benzeman innokkuus pilasi homman

Real Madrid pilkkukikka

Real Madrid on Espanjan La Ligan mestari. Tämä varmistui torstai-iltana, kun Los Blancos kaatoi kotikentällään Villarrealin lukemin 2-1.

Kun Barcelona samanaikaisesti pelatussa ottelussa kärsi 1-2-yllätystappion Osasunalle, Realin mestaruus sinetöityi, sillä otteluita on jäljellä tasan yksi ja sarjajohto venähti jo 7 pisteeseen.

Real Madridin ja Villarrealin välisen ottelun erikoisin – ja samalla ratkaisevin – hetki nähtiin, kun peliä oli takana vajaat 75 minuuttia. Real pääsi yrittämään 2-0-maalin tekoa pilkulta, mutta Sergio Ramos ei päätynytkään aivan perinteisimpään ratkaisuun, sillä hän siirsi pallon vain kevyesti sivuun, josta paikalle kiitänyt Karim Benzema iski pallon sisään.

Tämä kyhäelmä kuitenkin vihellettiin tuomarin toimesta virheelliseksi, sillä Benzema oli liian innokas ja hän ehti rangaistusalueelle jo ennen kuin Ramos oli koskenut palloon.

Pilkku uusittiin ja tällä kertaa pallon taakse asettui suoraan Benzema, joka laittoikin pelivälineen Villarrealin maaliin. Benzema oli vastannut myös Realin ensimmäisestä osumasta avausjaksolla.

Villarrealin keskikenttämies Iborra kavensi lukemat 2-1:een viitisen minuuttia pilkkuepisodin jälkeen, mutta sen lähemmäs vierailijat eivät enää päässeet.

Mestaruus on Real Madridille jo 34:s La Ligassa. Edellisen kerran se oli ykkönen kaudella 2016-17.

Real Madrid koitti pikku-pikku pilkkukikkaa:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Ohessa vielä tuore kuva aurinkoenergisestä Sergio Ramosista. Ota seurantaan @Pallomerinet Instagramissa, jotta saat nauttia hieman kevyemmästä urheiluviihteestä myös jatkossa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Sergio Ramos se vaan siinä nauttii päivästä. Ei muuta. Jatkakaa. 🔹 #UCLfi #LaLigafi #Futis #Punttisali #Punttihommat #Salikarhu

Henkilön Pallomeri.net (@pallomerinet) jakama julkaisu

Tsekkaa myös: Video: Valladolidin puolustukselle kävi nolo tuplakämmi – Eibar-hyökkääjä maalasi aivan ilmaiseksi


Joukkueet: