Real Madrid kärsi nöyryyttävän kotitappion – CSKA Moskovalla todella karu kohtalo

Real Madrid Mestarien liigan Chelsea urheilukalenteri Juventus Real Madrid Mestarien liiga / Pallomeri.net

Real Madrid kärsi keskiviikkona todella nöyryyttävän tappion, kun hallitseva Mestarien liigan voittaja kaatui kotikentällä CSKA Moskovalle numeroin 0-3.

Real Madridin kokoonpano oli kokenut alkulohkon viimeiseen peliin melkoisen mylläyksen, vaikkakin panosta riitti vielä lohkovoiton muodossa. Isännillä riitti kuitenkin hurjasti laatua kentällä, vaikka osa avainpelaajista aloittikin vaihtopenkin puolella.

CSKA antoi pelin alussa avaimet Realille, mutta kotijoukkueen viimeistely-yritykset eivät tuoneet haluttua tulosta. Kun et itse tee, niin kaveri naulaa. Se nähtiin jälleen Madridissa, kun CSKA iski ottelun avausmaalin 37. minuutilla. Vain hetki tästä ja vierasjoukkue tuplasi johdon, kun Georgi Schennikov onnistui maalinteossa.

Real Madrid vaihtoi toisella jaksolla kentälle Gareth Balen sekä Toni Kroosin, mutta kurssia ei tämäkään kaksikko onnistunut kääntämään. Sen sijaan CSKA kaatoi lisää kylmää vettä kotiyleisön niskaan, kun venäläiset etenivät 3-0-johtoon.

Mainos alkaa

Tämä jäi myös ottelun lopputulokseksi ja se tarkoitti samalla sitä, että AS Roma oli mahdollisuudet lohkovoittoon. Italialaiset kuitenkin ryssivät oman ottelunsa Tshekissä, joten Real oli ykkönen tappiosta huolimatta. CSKA Moskova jäi puolestaan lohkon viimeiseksi, vaikka joukkue voitti Realin sekä kotona että vieraissa.

Voidaankin puhua melko karvaasta kohtalosta, sillä edes kuusi pistettä hallitsevalta mestarilta ei tällä kertaa tuonut tarinalle Euroopassa jatkoa. Lohkon kolmanneksi sijoittui Plzen, jonka matka jatkuu Eurooppa-liigan puolella.

Kaikki Mestarien liigan ottelut näet suorana lähetyksenä C Moren kautta!


Joukkueet: ,