Real Madrid kielsi Angel Di Mariaa pelaamasta MM-finaalissa 2014 – ”Se oli elämäni vaikein päivä”

Angel Di Maria Real Madrid Argentiina - Pallomeri.net

Argentiinalainen Angel Di Maria on kertonut The Players’ Tribunelle melko karuja faktoja siitä, miten Real Madrid vaikutti MM-finaalin tapahtumiin vuonna 2014.

Finaalissa kohtasivat Saksa ja Argentiina.

Di Maria oli ollut yksi Argentiinan avainpelaajia matkalla suureen huipennukseen, kun hän muun muassa viimeisteli Sveitsiä vastaan pelatun neljännesvälierän voittomaalin aivan jatkoajan loppuhetkillä.

Mainos alkaa

Puolivälierissä hän oli kuitenkin reväyttänyt reisilihaksensa, mutta pystyi särkylääkkeiden voimalla pelaamaan ilman sen suurempia tuntemuksia.

– Kerroin valmentajille näin: ”Jos rikon jotain, niin olkoon. Ei kiinnosta. Haluan vain pystyä pelaamaan.”

Real Madrid puuttuu peliin

Tieto loukkaantumisesta oli kuitenkin kantautunut hänen seurajoukkueensa, Real Madridin korviin.

– Muistan saaneeni Realilta kirjeen ja purskahdin itkuun ennen kuin ehdin edes avata sitä. Kello oli tasan 11 aamulla ja istuin valmentajan pöydällä ottamassa piikkiä jalkaani, Di Maria kertoi The Players’ Tribunelle.

Voisi ajatella, että Real olisi halunnut suojella tähtipelaajaansa, jotta tämä olisi 100-prosenttisessa kunnossa, kun uusi kausi taas alkaisi?

Niinhän sitä luulisi, mutta kulisseissa motiivit olivat aivan toiset. Di Mariaa haluttiin suojella loukkaantumiselta, jotta tämän markkina-arvo ei putoaisi. Madridilaisseura oli nimittäin iskenyt silmänsä samaisissa MM-kisoissa loistaneeseen James Rodrigueziin.

MM-kisojen jälkeen Di Marian tie veikin Manchester Unitedin kautta PSG:hen, jossa hän vieläkin pelaa.

Argentiinan seuraava – ja samalla alkulohkon päättävä – ottelu tämän vuoden MM-kisoissa on ohjelmassa tiistaina Nigeriaa vastaan. Neljän vuoden takainen finalisti tarvitsee ottelusta voiton selvitäkseen jatkopeleihin.

Niin, ja vuoden 2014 MM-finaalihan päättyi Saksan 1-0-voittoon jatkoajan jälkeen…

Di Marian tarinasta uutisoi MTV Sport.