Real Madrid Mestarien liigan finaaliin käsittämättömällä ihmenousulla – kaksi maalia minuuttiin aivan loppuhetkillä

Rodrygo Real Madrid

Real Madrid nousi haudan partaalta Mestarien liigan finaaliin, kun vaihtomies Rodrygo osui kahdesti minuutin sisällä toisen jakson lopussa.

Real Madrid osoitti jälleen suuruutensa leimaamalla lippunsa Mestarien liigan finaaliin Liverpoolia vastaan kerrassaan häikäisevällä tavalla. Pitkään näytti siltä, että tämän kauden Mestarien liiga huipentuisi englantilaisfinaaliin, kun Manchester City johti Realia vastaan yhteismaalein 5-3, kun toinen osaottelu oli menossa heille lukemin 1-0 vielä 90. minuutin koittaessa.

Sitten astui esiin vaihtomies Rodrygo. Ensin Rodrygo tuikkasi pallon sisään City-veskarin nokan alta saatuaan Karim Benzemalta mahtavan volleysyötön. Sitten vain noin minuuttia myöhemmin Rodrygo huudatti Santiago Bernabeu -stadionin yleisöä kahta lujempaa, kun hän puski 2-1-maalin, joka tasoitti otteluparin yhteismaalilukemaksi 5-5.

Näin Real tienasi lisäelämän, kun ottelu venyi jatkoajalle Rodrygon sankaritekojen ansiosta. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi hieman tavanomaisempi epäilty, kun Benzemata rikottiin rankkarin arvoisesti ja hän itse asettui sitä ampumaan. Benzema ei jättänyt mitään sattuman varaan vaan sijoitti pallon varmasti takakulmaan. City taisteli loppuun saakka, mutta ei onnistunut venyttämään peliä enempää ja 120 minuutin pelin jälkeen Real kruunattiin otteluparin voittajaksi.

Real Madrid nousee taisteluun finaalipaikasta, kun Rodrygo maalaa 90. ja 91. minuutilla:

Karim Benzema ampui jatkoajalla pilkulta voittomaaliksi jääneen osuman:

https://twitter.com/Rayanhd112/status/1521966978465996801

Katso myös: Mahtava maali MLS:ssä – Houston Dynamon pelaaja tykitti pallon pussiin keskiviivalta


Joukkueet: