Lähde: Real Madrid on hyväksynyt Juventuksen tarjouksen Cristiano Ronaldosta

espn cristiano ronaldon siirto cristiano Ronaldoa Mestarien liiga Real Madrid cristiano ronaldo / Pallomeri.net
urheilukalenteri Ronaldo Mestarien liiga Real Madrid / Pallomeri.net

Espanjasta kantautuu kovan luokan uutisia, sillä Real Madrid on lehtitietojen mukaan hyväksynyt Juventuksen tarjouksen Cristiano Ronaldosta.

Espanjalaismedia Jugones uutisoi, että Juventus on tarjonnut supertähdestä 100 miljoonaa euroa, minkä Real Madridin johtoporras olisi hyväksynyt.

Ronaldon sopimukseen on kirjattu miljardin euron ulosostopykälä, joten siirto vaatii sen, että Real tulee vaatimuksissaan vastaan. Nyt se on kuitenkin Jugonesin tietojen mukaan tapahtunut.

Mainos alkaa

Juventus on tarjonnut Ronaldolle massiivista neljän vuoden sopimusta, joka takaisi verojen jälkeen 30 miljoonan euron vuosipalkan. Näin ollen portugalilaistähti oli 37-vuotias, kun sopimus Juventuksen kanssa umpeutuisi.

Juvnetuksen johtoportaalla on erittäin lämpimät välit Ronaldon agenttiin Jorge Mendesiin, sillä seura on useampaan otteeseen neuvotellut miehen edustamien pelaajien kanssa. Viimeisin siirto tapahtui aivan hetki sitten, kun Mendes neuvotteli Joao Cancelon siirtymisen Valenciasta Juventukseen. Vanha Rouva maksoi portugalilaisesta peräti 40,4 miljoonaa euroa.

Ronaldon tulevaisuutta Madridissa on arvuuteltu Mestarien liigan finaalista lähtien, sillä supertähti väläytteli heti taiston päätyttyä, että edessä on lähtö uusiin maisemiin. Nyt kauppa saattaakin olla lähempänä kuin koskaan aikaisemmin.

Real Madrid on kauppaamassa Cristiano Ronaldoa