Real Madrid -faneilta karmea erhe – tajusivat tilanteen stadionin ulkopuolella, mutta se oli myöhäistä

Real Madrid

Real Madrid eteni sensaatiomaisesti Mestarien liigan finaaliin, kun se nousi toivottomasta tilanteesta voittoon Manchester Cityä vastaan.

Man City johti ottelua aivan loppuhetkillä 1-0, joten Real tarvitsi kaksi maalia päästäkseen edes jatkoajalle. Espanjalaiset tekivät suoranaisen ihmeen, kun Rodrygo osui kahdesti minuutin sisään ja nosti Realin jatkoajalle, jossa Karim Benzema nousi sankariksi.

Nousuun ei jokainen kotijoukkueen fani uskonut, sillä osa poistui jo surullisena pois matsista muutama minuutti ennen loppua, kun suosikkijoukkue oli tappiolla. Porttien ulkopuolelle jo poistuneet fanit kuulivat kuitenkin jäätävän huutokonsertin stadionin pihalla ja tajusivat tehneensä karmean virheen. Nimittäin Realin ihme oli toteutunut ja edessä olisi jatkoaika.

Tässä vaiheessa oli kuitenkin myöhäistä, sillä kertaalleen poistuneet fanit eivät päässeet enää takaisin stadionille, vaikka he kuinka anelivat tilannetta portilla olleilta järkkäreiltä.

Näin ollen hätähousut menettivät todellisen klassikon. Syynä oli ainoastaan se, että he pääsisivät poistumaan hieman ennen ruuhkia pois ottelusta.

Real Madrid -fanit tekivät karmaisevan virheen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: