Real Madrid-Eibar näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

C More real madrid-valencia Adidas real madridin

La Liga -kausi jatkuu torstaista eteenpäin, joten tarjolla on futisherkkua oikein urakalla seuraavien päivien aikana. Tässä live stream Real Madrid-Eibar -otteluun.

Real Madrid-Eibar – ilmainen live stream

Real Madrid palaa takaisin kehiin sunnuntaina, kun joukkue saa vieraakseen Eibarin. Real on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena ja eroa kärjessä olevaan Barcelonaan on vain kaksi pistettä, joten kaikki on mahdollista loppukauden aikana. Eibarin tasoisia vastustajia vastaan ei ole kuitenkaan varaa pistemenetyksiin, joten paineita riittää sunnuntain ottelussa.

Real Madridin loppukauden kotiottelut pelataan seuran harjoituskeskuksessa, sillä Santiago Bernabeu on remontin keskellä, joten pelaajilla on ainakin hieman erilaiset lähtökohdat otteluun. Tosin katsomo on kuitenkin tyhjillään, joten siltä osin muutos on selvästi vaivattomampi.

Ottelu alkaa sunnuntaina klo 20:30 ja se on nähtävillä ilmaiseksi live streamin välityksellä.

Mainos alkaa

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Saksan Bundesliiga ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan. Katso lisätietoa muista live stream -lähetyksistä!

LIVE STREAM AUKI!