Real Madrid – Barcelona näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Real Madrid Lionel Messi jalkapallon
Kuva: Getty Images

Lauantaina 10.4. klo 22:00 pelataan todellinen herkkupala, kun Real Madrid ja Barcelona iskevät yhteen La Ligassa. Tässä live stream huippukamppailuun!

Real Madrid – Barcelona – ilmainen live stream

Kahden todellisen jättiläisen kohtaamisessa ei voisi olla kovemmat panokset, sillä kumpikin on vielä mukana mestaruustaistelussa. Sen sijaan lauantaina tappio voisi tietää jo sitä, että unelma mestaruudesta haihtuisi ilmaan. Mikäli puolestaan tuloksena on tasapeli, niin Atlético Madrid kiittäisi kärjessä ja saattaisi repiä lisää eroa.

Näin ollen molempien leirissä paineet nousevat, sillä vain voitto kelpaa. Realin ja Barcan kaudet ovat kulkeneet ailahtelevasti, joten kritiikkiä on satanut joka puolelta, niin seurajohtojen kuin päävalmentajienkin niskaan. Yksi jännittävä elementti on myös se, että onko kyseessä Lionel Messin uran viimeinen El Clásico. Argentiinalaistähden sopimus päättyy kesällä ja Barcelona saattaa menettää tähtipelaajansa ilmaiseksi muualle.

Mainos alkaa

Real Madrid joutuu lähtemään lauantain otteluun ilman Sergio Ramosia, Dani Carvajalia ja Raphael Varanea, joten joukkueen puolustus on pahasti vajaavainen.

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!