TPS teki valintansa – Rauli Urama on seuran uusi urheilujohtaja

TPS teki valintansa – Rauli Urama on seuran uusi urheilujohtaja

TPS on etsinyt uutta urheilujohtajaa ja valinta on nyt tehty. Rauli Urama siirtyy pestiin Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtajan tehtävästä.

TPS on kartoittanut viime ajat uutta urheilujohtajaa, kun Antero Niittymäki jätti tehtävänsä noin kuukausi sitten. Urheilujohtajaa on kartoitettu TPS:n hallituksessa istuvan Erkka Westerlundin johdolla ja seura sai haluamansa miehen, kun Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtajana menestyksekkäästi toiminut Rauli Urama sutaisi nimensä sopimuspaperiin.

– Hakuprosessin tärkein vaihe oli määritellä urheilujohtajan tehtävänkuva. Ykköskriteeri oli kyky johtaa ja kehittää TPS:n urheilutoimintaa pitkäjänteisesti ja kokonaisvaltaisesti, ei ainoastaan vastata Liiga-joukkueen valmennustiimin ja joukkueen rakentamisesta. Halusimme tehtävään henkilön, jolla on kokemusta urheilun johtamisesta ja, joka tietää kansainvälisen jääkiekon vaatimustason, Westerlund taustoittaa seuran tiedotteessa.

– Urama on toiminut viimeisen vuosikymmenen suomalaisen huippujääkiekon ykkösveturina ja kehittäjänä. Urama omaa osaamista ja kokemusta, jota on vaikea löytää. Hän oli ykkösvaihtoehto urheilujohtajan tehtävään, Westerlund jatkaa.

– Kun TPS kysyi minua tähän tehtävään, otin sen aika nöyrällä mielellä vastaan. Kyseessä on kuitenkin Turun Palloseura. Päätös uuteen työhön siirtymisestä ei ollut helppo, mutta koin kuitenkin, että tässä tilanteessa minulla on opin ja kehityksen hetki, Urama kommentoi tiedotteessa.

Urama aloittaa uudessa tehtävässään 1.5.2020. Siihen asti urheilutoimea hoitaa nykyinen urheilutoimen työryhmä, johon kuuluvat toimitusjohtaja Santtu Jokinen, valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi sekä pelaajatarkkailija Tomi Kallio.

Tsekkaa myös: Kaapo Kakko-Artemi Panarin -tutkapari toimi – suomalaiselta tehokas paluu kaukaloon

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut