Video: Junnujen käsipallomatsi päättyi paniikkiin – rattijuoppo rysäytti hallin seinästä läpi

Video: Junnujen käsipallomatsi päättyi paniikkiin – rattijuoppo rysäytti hallin seinästä läpi

Junioreiden käsipallo-ottelu päättyi kaaokseen Ruotsissa, kun rattijuoppo ajoi palloiluhallin seinästä läpi. Kukaan ei onneksi loukkaantunut törmäyksessä.

Lauantaina Ruotsissa Märstan taajamassa sijaisevassa Vikingahallenissa pelattu Bodenin ja Skåren välinen 14-vuotiaiden poikien käsipallo-ottelu päättyi dramaattisesti totaalisen paniikin vallassa, kun rattijuopumuksesta epäilty kuski ajoi hallin seinästä läpi.

Ottelun kuuluttajana toiminut mies käski ihmisiä poistumaan hallista välittömästi ja pelaajat sekä toimihenkilöt liukenivat paikalta vilkkaasti, kun kaksi aikuisista meni tarkistamaan kuskin vointia.

– Täysin sairasta. Vapisen edelleenkin tapahtuneen takia. Seinä romahti alas. Kuuluttajamme reagoi nopeasti tapahtuneeseen. Hän pyysi ihmisiä poistumaan sekä käski pysymään kaukana autosta, sillä siinä vaiheessa ei vielä ollut tiedossa, mistä oli kyse, kertoi järjestelyistä vastanneen Skånela IF:n puheenjohtaja Magnus Larsson Expressenille,

– Monet olivat todella järkyttyneitä. Istumme nyt kokoustilassa ja käymme läpi tapahtunutta. Pojat saavat purkaa tunteitaan kirjoittamalla, totesi puolestaan Bodenin päävalmentaja Johan Nyström.

MTV:n mukaan poliisi tiedotti lauantai-iltana, että kuljettaja on pidätettynä epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenteen vaarantamisesta.

Käsipallo-ottelu keskeytyy, kun rattijuoppo ajaa seinästä läpi:

Katso myös: Video: Carolinan James Reimer taisteli loistavan torjunnan – nosti jalan tielle viime hetkellä

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut