IS: Koronavirus vei Rasmus Ristolaisen kunnon – ”Välillä oli aika häiriintyneitä olotiloja”

Rasmus Ristolainen nhl / Pallomeri.net

Buffalo Sabresin Rasmu Ristolaisen tapauksessa koronaviruksen tuoma sairaus oli kaikkea muuta kuin pieni flunssa. Suomalaispuolustaja on nyt kertonut koettelemuksistaan IS:lle.

Ristolaisella oli käynnissä hyvä vaihe ja peli kulki. Tähän tuli kuitenkin muutos helmikuun alussa, kun hän sai koronavirustartunnan.

– Kyllä tässä on ollut kaikki mahdolliset oireet. Mitä olen jutellut muiden kanssa ympäri liigan, niin kenellekään ei ole ollut samanlaisia oloja kuin minulla tämän takia, Ristolainen kertoo IS:lle.

Oireet näyttivät jo väistyneen, kunnes tuli uutta takapakkia sydän- ja rintakipujen muodossa.

Mainos alkaa

– Välillä oli aika häiriintyneitä olotiloja. Kun oli rintakipuja, tuntui, että sydän halkeaa, kun käveli rappusia ylös. Pari iltaa oli sellaiset olot kun menin nukkumaan, että ei tiennyt herääkö tässä enää aamulla. Silloin sitä mietti, että toivottavasti tämä nyt ei ollut tässä, Ristolainen kuvailee.

Koko Buffalo Sabresin joukkue joutui karanteeniin, josta se palasi tositoimiin 14. helmikuuta. Ristolaisen paluusta kaukaloon ei kuitenkaan vielä ole tietoa, sillä rautaisesta fysiikastaan tunnettu mies sanoo olevansa kaukana huippukunnosta.

Suomalaispuolustaja harmittelee sairastumistaan – ja syykin on varsin ilmeinen.

– Ihan turha tartunta, koska New Jerseyn joukkueessa oli tartuntoja ennen niitä pelejä, mutta silti meidät laitettiin pelaamaan, Ristolainen sanoo viitaten tammikuun lopun tuplapeleihin New Jersey Devilsiä vastaan.

Lisää puolustajan mietteitä voit lukea IS:n artikkelista.


Pelaajat:
Joukkueet: