Video: Toronto-peluri otti ääliömäisen jäähyn – repi Rasmus Ristolaiselta kypärän päästä ja yritti heittää sen takaisin

Rasmus Ristolaiselta viedään kypärä

Toronton hyökkääjä Nick Ritchie otti itselleen todella typerän jäähyn revittyään Philadelphian Rasmus Ristolaiselta kypärän päästä.

Toronto Maple Leafs kaatoi Philadelphia Flyersin vieraskentällä maalein 3-0, mutta puhdas voitto ei suinkaan tarkoittanut sitä, etteikö Toronto olisi tehnyt myös typeryyksiä pelin sisällä.

Paras esimerkki tästä nähtiin toisen erän alussa, kun Philadelphian Rasmus Ristolainen taklasi Toronton Nick Ritchietä laidan lähellä. Ritchie päätti antaa heti sinänsä aivan puhtaan ja melko kevyenkin niitin jälkeen takaisin ja veti sen överiksi.

Ritchie nimittäin repäisi Ristolaiselta kypärän päästä, jolloin Ristolaisen oli poistuttava jäältä välittömästi ja Ritchielle tuomittaisiin jäähy. Ritchie tajusi tämän nopeasti ja yritti muina miehinä heittää kypärän takaisin Ristolaiselle.

Ristolainen oli kuitenkin tilanteessa hienosti hereillä eikä tehnyt elettäkään ottaakseen kypärää haltuun, vaan luisteli kylmänviileästi jäältä pois ja Ritchie pääsi istumaan hetken päästä kahden minuutin rangaistusta väkivaltaisuudesta.

Toronton Nick Ritchie saa jäähyn revittyään Rasmus Ristolaiselta kypärän päästä:

Katso myös: Video: Kevin Fiala säväytti – taituroi kiekon fantastisella tavalla ilmasta sisään


Pelaajat:
Joukkueet: ,