Video: Rasmus Ristolainen antoi pommin Tyson Barrielle – “Hän ei pitänyt päätä ylhäällä”

Rasmus Ristolainen

Rasmus Ristolainen nousi otsikoihin harjoitusottelussa niittaamalla Toronton Tyson Barrieta kovaa. Barrie ei loukkaantunut eikä Ristolainen saanut jäähyä.

Toronton Tyson Barrie sai maistaa kovuutta, kun hän kuskasi kiekkoa kohti hyökkäysaluetta harjoitusottelussa Buffaloa vastaan. Barrie lähti yhtäkkiä siniviivan tuntumassa kivuliaalle ilmalennolle Buffalon Rasmus Ristolaisen toimesta. Ristolainen liukui sivusta tilanteeseen, yllätti Barrien täysin ja antoi hänelle voimakkaan taklauksen.

Ristolainen antoi pelin jälkeen kommentit tilanteesta The Athleticin John Voglelle ja totesi Barrien altistaneen itsensä taklaukselle.

– Hän tuli keskeltä, ei pitänyt päätään ylhäällä ja taklasin häntä. Hän pelasi seuraavassa vaihdossa, joten kaikki on kunnossa, Ristolainen sanoi.

Barrie jatkoi siis peliä normaalisti eikä Ristolaiselle tuomittu taklauksesta rangaistusta. Video tilanteesta tosin kertoo, että osuma ei välttämättä ollut puhtaimmasta päästä, sillä Ristolaisen taklaus näyttäisi menevän hieman ohi vartalosta ja pääasiallinen osumakohta vaikuttaisi olevan Barrien polvi.

Rasmus Ristolainen antaa pommin Tyson Barrielle:

Katso myös: Jussi Jokinen menetti kiekon läpiajossa – kosti rumalla taklauksella ja lensi ulos


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,