Video: Rasmus Ristolaiselta hitusen erikoinen kommentti: ”Maybe we should motherf*ucker each other a little bit”

Rasmus Ristolainen - pallomeri.net

Buffalo Sabres kokoontui maanantaina viimeistä kertaa tällä kaudella median eteen. Rasmus Ristolainen latasi haastattelussa melko suoraa tekstiä.

Sabresin sesonki oli rankka, sillä alkukaudesta kaikki näytti vielä hyvältä, kun joukkue käväisi jopa koko NHL:n kärkipaikalla. Lopputulos oli kuitenkin niin kovin tuttu, ja Sabres löytyi lopulta runkosarjan sijalta 27.

– Olen viettänyt täällä nyt kuusi vuotta ja tilanne on ollut sama joka kerta. Tämä on rankkaa – ja siitä tulee rankempaa joka vuosi, Ristolainen sanoi.

Ristolaiselta kuultiin myös hieman erikoisempi kommentti, jonka tarkoitus oli varmasti vähän toisenlainen kuin mitä suomalaispuolustajan suusta lopulta tuli ulos. Jokainen voi kääntää alla olevan kommentin itse.

Mainos alkaa

– It’s tough and you know maybe I would like to see sometimes – practice or in the room – when you see you guys don’t go at each other.. Maybe motherf*cker each other a little bit.

Kommentilla Ristolainen varmasti tarkoitti, että hän haluaisi nähdä kovempaa sitoutumista ja taisteluilmettä myös pelien ulkopuolella, mutta Pohjois-Amerikassa kommentista väännettiin toki hieman kaksimielistä huumoriakin.

IL uutisoi maanantaina, ettei Ristolaista nähdä kevään MM-kisoissa. Syy on varsin rehti: Suomalaispuolustaja kertoi takkinsa olevan täysin tyhjä.

Tsekkaa myös: NHL Playoffs 2019: Otteluohjelma ja aikataulut ensimmäiselle kierrokselle

Rasmus Ristolainen haastattelussa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: