IL: Rasmus Ristolainen jättää MM-kisat väliin – “Tällä hetkellä kiinnostaa kaikki muu”

Rasmus Ristolainen nhl / Pallomeri.net

Rasmus Ristolainen ei vahvista Leijonia Latviassa pelattavissa jääkiekon MM-kisoissa. Hän kertoi asiasta Iltalehden haastattelussa.

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen kertoo Iltalehden haastattelussa, ettei lähde MM-kisoihin vahvistamaan Leijonia.

– Vastaan ihan samalla tavalla kuin vastasin Jere Lehtiselle (maajoukkueen GM). Tällä hetkellä kiinnostaa kaikki muu kuin jääkiekko ja sen pelaaminen. Sellainen on ollut fiilis, kun Buffalon kausi päättyi. Oli sen verran raskas kausi, Ristolainen totesi lehden haastattelussa.

Ristolainen päätti juuri kahdeksannen kautensa Buffalossa. Kausi oli jälleen Sabresilta melkoinen mahalasku, sillä seura oli NHL:n jumbo.

– Ei oltu lähelläkään pleijareissa. Kauden ensimmäiset 10 peliä olimme mukana, sitten tuli korona, Risolainen kertaiili.

Ristolainen sairasti myös itse koronaviruksen kauden aikana.

– En koronaa lähde tietenkään huonosta kaudesta syyttelemään, mutta se on merkkipaalu minkä jälkeen ei saatu hippaakaan. Monessa pelissä ei oltu lähelläkään voittoa. Todella huono kausi, Ristolainen tuhahti.

Ristolaisen NHL-ura on toistaiseksi ollut hyvin raskas. Sabres ei ole hänen aikanaan yltänyt kertaan pudotuspeleihin.

– Voittaminen on se ykkösasia, joka tässä hommassa motivoi. Jos voittoja ei tule, niin ei silti voi heittää läskiksi. Kukaan ei halua huonosti pelata, pelataan kunniasta. Haluan myös kehittää itseäni, en ole vielä ikäloppu, Ristolainen sanoi.

Tsekkaa myös: Video: Teemu Turunen upotti maalillaan Venäjän – veivasi kiekon sisään huikealla pyörähdyksellä


Pelaajat:
Joukkueet: ,