IL: Rasmus Ristolainen ei tule Leijoniin – ”Nyt tilanne on tämä”

IL: Rasmus Ristolainen ei tule Leijoniin – ”Nyt tilanne on tämä”

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen ei osallistu kevään jääkiekon MM-kisoihin. Puolustaja kertoi päätöksestään Iltalehden haastattelussa.

Ristolaista ei nähdä tänäkään vuonna Leijonien matkassa, sillä puolustaja haluaa keskittyä seuraavien viikkojen aikana akkujen lataamiseen raskaan kauden vuoksi.

– Olen informoinut Leijonien general manager Jere Lehtistä päätöksestäni. En ole lähdössä mukaan. Tässä päätöksessä ei ole mitään henkilökohtaista ketään kohtaan. On ollut niin raskas kausi täällä NHL:ssä, että en halua jatkaa tätä kautta yhtään. Takki on ihan tyhjä, Rasmus Ristolainen kertoo Iltalehdelle.

Ristolainen ei kieltäydy ensimmäistä kertaa maajoukkuekomennuksesta, mutta puolustajan mukaan taustalla ei ole mitään yhtä syytä, vaan jokainen kevät on ollut erilaista aikaa.

– Mun kieltäytymisissä ei ole mitään yhtä syytä tai tekijää. Joka kevät päätöksen takana on ollut eri syy. Joskus se on ollut sopimustilanne, joskus kolhut ovat estäneet MM-pelit. Nyt tilanne on tämä, turkulainen täsmentää IL:lle.

Poisjäänti kirpaisee Leijonia, sillä laadukkaita puolustajia ei ole koskaan liikaa. Tosin päätöstä täytyy myös kunnioittaa, sillä NHL-kausi on pelaajille äärimmäisen kuluttava ja raastava.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut