Video: Nuorten Leijonien Rasmus Kupari loukkaantui Ruotsi-ottelussa – sivussa myös harjoituksista

Rasmus Kupari Nuoret Leijonat / Pallomeri.net

Nuorten Leijonien ykkössentteri Rasmus Kupari loukkaantui Ruotsi-ottelussa ja joutui jäämään sivuun myös perjantaina harjoituksista.

Nuorten Leijonien osalta U20 MM-kisat alkoivat mollivoittoisesti, kun Ruotsi kaatoi Suomen jatkoajalla maalein 3-2. Kolmannessa erässä tuli myös loukkaantumisen muodossa jobinpostia, kun ykkössentteri Rasmus Kupari taklattiin sairastuvalle. Kupari sai Ruotsin Philip Brobergilta kovan niitin ja joutui jättämään pelin kesken.

MTV Urheilu tavoitti perjantaina asian tiimoilta Nuorten Leijonien GM:n Kimmo Oikarisen, joka ei kommentoinut hyökkääjän vointia tarkemmin, mutta sanoi, että Kuparin tilannetta ”katsotaan hetki kerrallaan”.

– Ei ole vielä mitään infoa tullut, mutta heti kerrotaan, kun tulee, kommentoi puolestaan päävalmentaja Raimo Helminen Helsingin Sanomille.

HS:n mukaan Kupari puuttui perjantaina Nuorten Leijonien harjoituksista. Kuparin puuttumisen myötä Suomen ykkösylivoima meni uusiksi ja harjoituksissa Kuparin paikan otti Kärppien nuori lupaus Aku Räty.

Jos Kupari ei pysty pelaamaan kisoissa, niin Suomi joutuu peluutuksellisesti kiipeliin, sillä Suomen valmennusjohto ei ole nimennyt kisoihin ylimääräistä hyökkääjää.

Rasmus Kupari loukkaantui Philip Brobergin taklauksesta:

Katso myös: Video: Kanadan apuvalmentajalta ovela teko – nappasi katsomoon menossa olleen kiekon kiinni ja pelasti joukkueensa jäähyltä


Pelaajat:
Joukkueet: