Rasmus Dahlin laukoi vihellyksen jälkeen – Poliisi-Kotkaniemi tuli vetämään lättyyn

Jesperi Kotkaniemi poliisi Rasmus Dahlin - Pallomeri.net

Rasmus Dahlin ja Jesperi Kotkaniemi ajautuivat nyrkkihippasille perjantain NHL-kierroksella Carolinan isännöidessä Buffaloa.

Ottelu oli avauserän lopulla ja Sabres pyöritti peliä Hurricanesin alueella, kun Dahlin blokkasi kiekottoman Kotkaniemen sääntöjen vastaisesti ja hänelle oli tulossa rangaistus. Peli vihellettiin poikki, minkä jälkeen ruotsalaispuolustaja laukoi pikkumustan vielä turhautuneena kohti kotijoukkueen maalia.

Tämä ei tietenkään ollut Hurricanesin pelaajien mieleen ja syntyi pienimuotoinen joukkonujakka. Dahlinin käsittelyynsä nappasi Kotkaniemi, joka saikin perille yhden niin kovan iskun, että ilman kädessä ollutta hanskaa nukkumatti olisi hyvin todennäköisesti kutsunut Dahlinia.

Lopulta tuomaristo erotti kaksikon ja heille molemmille tuomittiin kaksiminuuttiset tappelemisesta, minkä lisäksi Dahlin sai myös estämisrangaistuksen edeltäneestä tilanteesta.

Carolina voitti ottelun lopulta 5-3, eikä illan sankarista ollut epäselvyyttä: Sebastian Aho oli mitä ilmeisimmin katsonut aiemmin Tampereella pelatun NHL-ottelun, sillä Mikko Rantasen tyyliin hänkin nakutti hirmutehot 3+1.

Tsekkaa myös: Sebastian Aho hurjassa vireessä – painoi hattutempun Buffaloa vastaan

Rasmus Dahlin sai maistaa Jesperi Kotkaniemen nyrkkiä:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,