Täysin käsittämätön tunarointi – Rapide Oued Zemin maalivahti tykitti purkuyrityksen oman maalin kattoon

Rapide Oued Zem oma maali / Pallomeri.net

Marokon jalkapalloliigassa nähtiin kerrassaan hervotonta töhöilyä, kun Rapide Oued Zemin maalivahti teki todella nolon oman maalin.

Marokon jalkapallon pääsarjan Botola Pron hännille ajautuneelle Rapide Oued Zemille tuli lisää lunta tupaan viikko sitten perjantaina, kun joukkue otti kotonaan turpiin niin ikään putoamistaistelussa olevalta Hassania Agadirilta maalein 2-0.

Merkillepantavaa oli etenkin se, miten ottelun viimeinen maali syntyi, sillä sen on oltava kuluvan jalkapallokauden koomisin tunarointi. Tästä mörhöilystä sulan hattuunsa saa Rapiden maalivahti Mehdi Ouaya, jolla kävi 80. minuutilla kauniisti sanottuna hieman hassusti.

Mainos alkaa:

Ouaya yritti ottaa oman pakin hätäistä syöttöä kiinni, mutta haltuunotto epäonnistui ja pallo lähti pomppimaan kohti maalia. Hassanian hyökkääjät olivat tulossa prässäämään, joten Ouaya päätti ampua pallon päädystä ulos.

Ratkaiseva moka tapahtui kuitenkin siinä, että hän päätti ampua pallon maalin yli. Toisin kävi, sillä Ouayan laukaus olikin täydellinen viimeistely ja hän latasi pallon komeasti oman maalinsa kattoon.

Rapide Oued Zemin maalivahti Mehdi Ouaya tunaroi pallon omaan maalin käsittämättömällä tavalla:

Katso myös: Newcastlen Joelinton töhöili maalipaikan koomisesti – potkaisi pallon omaan naamaansa