Video: Uskomatonta pupeltamista – Raphaël Varanelle osui huono päivä mahdollisimman huonoon saumaan

Raphael Varane Real Madrid / Pallomeri.net

Real Madrid katselee Mestarien liigan huipennuksen sivusta, kun Manchester City paineli jatkoon. Realin antisankarin rooli lankesi Raphaël Varanelle.

Real Madridin matka Mestarien liigassa päättyi 2-1-tappioon Manchester Citylle. Real hävisi otteluparin lopulta yhteismaalein 4-2. Toisen osaottelun antisankariksi nousi Realin toppari Raphaël Varane, joka oli merkittävässä roolissa molemmissa maaleissa.

Ensin Varane pupelsi pallon naurettavan helposti Gabriel Jesusille, joka petasi idiottivarman tontin Raheem Sterlingille. Karim Benzeman tasoitus piti Realin vielä pelissä mukana, mutta 68. minuutilla Varanelle kävi jälleen paha hassi.

Hän yritti ottaa pitkää palloa alas päällään, mutta puski ohi. Varane yritti vielä toistamiseen pomppaavaan palloon ja osui palloon, mutta osui siihen huonosti. Jesus oli jälleen paikalla ja sijoitti pallon Realin pönttöön.

Mainos alkaa

– Tämä tappio oli minun ja minun pitää hyväksyä se. Olimme valmistautuneet otteluun hyvin, mutta virheet olivat kalliita. Olen pahoillani joukkuetovereideni puolesta. Minulle ei ole sattunut vastaavia virheitä juurikaan koskaan aiemmin, Varane sanoi espanjalaislehti Marcalle ottelun jälkeen.

Raphaël Varane sähelsi kahdesti ja nousi pääosan esittäjäksi:

Katso myös: Video: Cristiano Ronaldo painoi upean maalin Lyonia vastaan


Joukkueet: