Video: Tunteisiin meni – Ranskan tähtipelaajien vanhemmat ajautuivat sanasotaan katsomossa joukkueen pudottua

Ranskan pelaajien äidit / Pallomeri.net

Ranskan putoaminen EM-kisoista sai aikaan kiivasta sanailua pelaajien perheiden keskuudessa, kun pelaajien äidit sättivät toisiaan.

Ranskalainen RMC Sport uutisoi, että Adrien Rabiotin äiti Veronique Rabiot raivosi katsomossa Paul Pogban sekä Kylian Mbappen perheille Ranskan tappioon päättyneessä neljännesvälierässä.

Rabiotoli käynyt kiivasta sananvaihtoa Pogban perheen kanssa Sveitsin tasoitettua ottelun 3-3-numeroihin varsinaisen peliajan viimeisillä hetkillä. Rabiot ihmetteli suureen ääneen Pogban pallonmenetystä.

Rabiot antoi lisää löylyä rankkarikisan jälkeen, kun Mbappe oli juuri epäonnistunut ratkaisevassa rankkarissa. Rabiotin äiti otti tällä kertaa kohteekseen Mbappen isän Wilfried Mbappen ja antoi tälle täyslaidallisen.

– Se on häpeällistä, millä tavalla hän laukoi. Hän yritti liian kevyesti, toivottavasti läksytät häntä, Rabiot tiuski Mbappelle mediatietojen mukaan.

Rabiotin raivonpurkaukset jatkuivat RMC Sportin mukaan vielä 20 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Hän otti kaikkiaan yhteen usean eri pelaajan perheen kanssa ja perheet olivat tiettävästi hyvin järkyttyneitä Rabiotin käytöksestä.

Tilanteen kerrotaan saaneen alkunsa, kun järjestyksenvalvojat joutuivat pyytämään Pogban läheisiä rauhoittumaan sen jälkeen, kun he olivat reagoineet voimakkaasti Adrien Rabiotin virheisiin.

Ranskan pelaajien äitien välinen sanasota tallentui osittain myös ottelun tv-lähetyksen kuviin:

Katso myös: Video: Ruotsalaispelaaja sai kammotaklauksesta punaisen jatkoajalla – Ukraina nipisti voiton äärimmäisen dramaattisesti


Joukkueet: