Video: Lyonin suora punainen kortti kuumensi tunteet – PSG liigacupin mestariksi pilkkukisan jälkeen

ranskan liigacupin finaali Rafael lyon-psg punainen kortti

PSG kruunattiin perjantai-iltana Ranskan liigacupin mestariksi, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue pääsi tällä kaudella – jälleen kerran – juhlimaan triplamestaruutta.

Viikko sitten Ranskan cupin finaalissa kaatui St. Etienne lukemin 1-0, ja perjantaina puolestaan Lyon sai taipua pitkän kaavan kautta. Varsinainen peliaika jatkoaikoineen päättyi 0-0 ja PSG onnistui kaapimaan voiton lopulta vasta pilkkukisan jälkeen.

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin aivan jatkoajan lopulla, kun Lyonin Rafael kaatoi PSG:n Angel Di Marian hieman boksin ulkopuolella. Tuomarin ratkaisu oli varsin tyly; suora punainen kortti.

Näin raju tuomio aiheuttikin parranpärinää niin pelaajien kuin fanienkin keskuudessa sosiaalisessa mediassa, sillä brassipuolustaja tavoitteli liu’ullaan selvästi palloa, ja osuikin siihen ennen kuin Di Maria mätkähti kentän pintaan. Jokainen voi alla olevalta videolta tehdä omat päätelmänsä siitä, oliko Rafaelin taklaus suoran punaisen arvoinen.

Mainos alkaa

PSG:n kausi ei suinkaan vielä ole ohi, sillä se on mukana Mestarien liigassa. Pariisilaisjoukkue pääsee tositoimiin 12. elokuuta puolivälierissä Atalantaa vastaan. Ensi viikolla UCL:ssä puolestaan pelataan jäljellä olevia neljännesvälieriä.

Rafaelin punainen kortti Ranskan liigacupin finaalissa:

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös YouTubessa.