Ranskan avoimet maksutta – tässä Roland Garros live stream!

Ranskan avoimet roland garros 2020 live stream ruusuvuori rafael nadal jannik sinner

Ranskan avoimet, eli Roland Garros on tämän kauden kolmas – ja samalla viimeinen – Grand Slam -turnaus. Alla ohjeet, miten ilmainen live stream lähtee pyörimään!

Tennis: Ranskan avoimet live stream ja televisiointi

Kaikki Roland Garrosin ottelut näet maksutta Unibet-TV:stä! Tässä yksinkertaiset ohjeet, miten matsit lähtevät pyörimään läppärilläsi, tai mobiililaitteella.

Sinulla tulee ainoastaan olla 1€ positiivista saldoa pelitililläsi, ja koko live stream -kattaus on sen jälkeen katsottavissa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Mainos alkaa

TV:n osalta turnaus on tuttuun tapaan Eurosportin heiniä. Eurosport Playerissa voit yllä mainitun live streamin tapaan valita, miltä kentiltä otteluita haluat katsoa.

Emil Ruusuvuori pelaa uransa toisen Grand Slamin

Emil Ruusuvuoren tie uransa ensimmäisessä Grand Slamissa US Openissa päättyi luovutukseen norjalaista Casper Ruudia vastaan. Varmaa on ainoastaan se, että suomalaisnuorukainen todisti kuuluvansa maailman kärkitasolle ja hänellä riittää nälkää myös osoittaa se suurelle yleisölle.

Ruusuvuori jätti Rooman ATP-turnauksen varotoimena väliin – juurikin keskittyäkseen Ranskan avoimiin. Roland Garrosissa onkin äärettömän mielenkiintoista seurata, miten pitkälle Ruusuvuori etenee!

Turnauksen selkeä ennakkosuosikki on tietenkin Espanjan Rafael Nadal, joka metsästää uransa kolmattatoista Ranskan avointen voittoa.

Novak Djokovic puolestaan koki US Openissa melkoisen nöyryytyksen, kun mies diskattiin hänen lyötyään pallolla rajatuomaria. Onkin odotettavissa, että kentällä nähdään äärimmäisen nöyrä Djokovic, joka haluaa todistaa tennistä seuraavalle maailmalle olevansa yhä maailman ykköstittelin arvoinen, eikä suinkaan mikään kiukutteleva lapsi.

Ranskan avoimet: Aikataulut

Ranskan avoimet alkaa karsintojen osalta maanantaina 21. syyskuuta. Pääsarja pääsee vauhtiin sunnuntaina 27. syyskuuta. Turnauksen tarkemmat kaaviot voit käydä tsekkaamassa kisan virallisilla sivuilla.

Turnaus huipentuu 11. lokakuuta pelattavaan finaaliin.

Edellinen Roland Garros -finaali oli Rafael Nadalin näytöstä:

Nadal voitti finaalissa itävaltalaisen Dominic Thiemin erin 3-1 ( 6-3, 5-7, 6-1, 6-1).

 

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.

Nouseeko Rafael Nadal jälleen korkeimmalle korokkelle, vai voisiko Emil Ruusuvuoren taholta löytyä jopa sensaatiomainen vire, joka veisi suomalaisen haastamaan aivan maailman kärkinimet niin sanotusti ”päätyyn saakka”? Entä mikä on Dominic Thiemin kunto – nappasihan hän voiton US Openissa? Sen meille kertoo syyskuun lopusta käynnistyvä pariviikkoinen!