Ranskan avoimet 2019 – tässä ilmainen tennis live stream turnaukseen!

Eurosport Ranskan avoimet Roland Garros tennis live stream - pallomeri.net

Ranskan avoimet 2019 käynnistyy pääsarjan osalta sunnuntaina 26. toukokuuta. Turnaukseen on saatavilla ilmainen tennis live stream!

Rafael Nadal lähtee tähän kilpaan suosikkina, mutta millään tapaa varma hänen voittonsa ei ole; muut pelaajat Dominic Thiemin johdolla ovat näyttäneet, että myös he ovat valmiita haastamaan massakenttien kuninkaan tosissaan!

Kukapa ei haluaisi katsoa yhtä maailman legendaarisinta tennisturnausta livenä?

Ranskan avoimet 2019 – tennis live stream:

Kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

Mainos alkaa

Live streamin saat käyntiin alla olevasta painikkeesta, tai TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Tsekkaa myös: Ranskan avoimet 2019: Turnauksen kaavio, aikataulut & televisiointi

Unibet-TV tarjoaa ilmaiseksi myös paljon muita sarjoja ja otteluja, sillä valikoimasta löytyy niin KHL:ää, SHL:ää, La Ligaa kuin Serie A:takin.

Nadalin 11. mestaruus viime vuonna:

Viime vuonnahan Roland Garrosin finaalissa kohtasivat Rafael Nadal ja Dominic Thiem. Parhaita paloja Nadalin voittoon ja historialliseen 11. titteliin päättyneestä ottelusta voit katsoa alta.

Nouseeko Nadal jälleen kerran Roland Garrosin valtiaaksi, vai nouseeko joku muu Pariisin valtiaaksi? Se selviää 26. toukokuuta alkaen!

Naisten puolella peli on huomattavan paljon avoimempi kuin miesten puolella. Voittoa puolustaa Romanian Simona Halep, mutta mitä tahansa voi tapahtua, kun palloa aletaan lyömään Pariisin tiilimurskalla. Edessä on mahtava turnaus!