Ranskan alasarjan pelaaja sai viiden vuoden pelikiellon – puri vastustajaa penikseen

Ranskan alasarjan pelaaja sai viiden vuoden pelikiellon – puri vastustajaa penikseen

Ranskan alasarjan pelaaja on tuomittu viiden vuoden pelikieltoon, sillä hän puri vastustajaa penikseen ottelun jälkeen syntyneessä kahakassa.

Ranskalaislehti Republicain Lorrain uutisoi, että SC Tervillen ja AS Soetrichin välillä käydyn Ranskan alasarjan jalkapallo-ottelun jälkimainingit ovat johtaneet raskaisiin sankitioihin.

Kaksi pelaajaa ajautui stadionin parkkipaikalla sanaharkkaan, joka eskaloitui ja lähti täysin käsistä. Yksi Tervillen pelaajista yritti mennä tappeluun väliin, mutta huonoin tuloksin ja karuin seurauksin.

Tappelussa alivoimatilanteeseen ajautunut Soetrichin pelaaja näet vastasi rauhantekijän toimeen puremalla häntä penikseen. Mosellen alueen kuripintokomitea langetti pelaajalle viiden vuoden pelikiellon ja Soetrichille tuomittiin sanktioiksi 200 euron sakot sekä kahden sarjapisteen menetys.

Arkaan paikkaan hampaanjäljet saanut Tervillen pelaaja kiidätettiin sairaalaan, jossa hänen sukukalleuksiinsa ommeltiin kaksitoista tikkiä ja pelaaja sai töistä neljän päivän sairasloman. Kurinpitokomitea ei kuitenkaan katsonut häntä pelkäksi uhriksi, vaan myös hän sai pitkän pelikiellon. Purtu pelaaja on sivussa peleistä kuuden kuukauden ajan johtuen osallisuudestaan tappeluun.

Tsekkaa myös: Fifa on tekemässä muutoksia – jalkapallon paitsiosääntö saattaa mullistua kokonaan

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut