Ranskalaisfanit töhöilivät kunnolla – matkustivat EM-matsin perässä väärään maahan

Ranskan kannattajat matkustivat väärään maahan / Pallomeri.net

Ranskalainen radiokanava RMC uutisoi, että ranskalaisfanien joukko matkusti EM-kisojen ottelua katsomaan ja päätyi väärään maahan.

Ranskalainen radiokanava RMC uutisoi, että kuuden ranskalaisfanin joukko matkusti viikonloppuna katsomaan EM-kisojen alkulohkon ottelua Unkaria vastaan ja matka sujuikin muuten varsin hyvin, mutta ongelmaksi muodostui se, että matka oli kohdistunut väärään maahan.

Ranska ja Portugali kohtaavat Unkarin pääkaupungissa Budapestissa, mutta ranskalaisfanien joukko oli matkustanut Romanian pääkaupunkiin Bukarestiin. Tässä tapauksessa muutaman kirjaimen ero tarkoitti kartalla noin 800 kilometrin eroa.

Hulluimmaksi asian tekee se, etteivät ranskalaisten hälytyskellot soineet heti, vaikka ympärillä parveili joukoittain Ukrainan kannattajia.

– Seurasimme lentokentältä kannattajien joukkoa. Luulimme heitä unkarilaisiksi ja että he olivat matkalla otteluun. Emme missään kohtaa ajatelleet heidän olevan ukrainalaisia. Meidän täytyy oppia enemmän Euroopasta, yksi ranskalaiskannattajista totesi RMC:lle.

Tsekkaa myös: Video: Huikea aivopieru – Slovakian maalivahti Martin Dubravka tunaroi EM-kisojen erikoisimman maalin


Joukkueet: