Ranska-Suomi näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

NHL Ranska-Suomi Leijonat Suomi MM-kisat Kaapo Kakko IIHF

Leijonien ottelut jääkiekon MM-kisoissa jatkuvat sunnuntai-iltana. Tässä ilmainen live stream Ranska-Suomi-otteluun!

Ranska-Suomi 19.5. klo 21:15 – ilmainen live stream

Leijonat kohtaa alkulohkon toiseksi viimeisessä ottelussa vielä avausvoittoaan hakevan Ranskan. Tasoero maiden välillä on valtava, joten ennakkosuosikista ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Leijonilla ei ole kuitenkaan varaa aliarvioida Ranskaa, sillä silloin käy varmasti kylmät. Pistemenetyksiinkään ei ole varaa, sillä se saattaisi maksaa lohkovoiton.

Näin ollen sunnuntai-iltana tullaan näkemään mielenkiintoinen matsi, joten juurikaan paremmalla tavalla viikkoa ei voi päättää.

Kerrottakoon myös, että Ranska vei nimiinsä joukkueiden edellisen kohtaamisen jääkiekon MM-kisoissa. Kaksi vuotta sitten pelattu ottelu päättyi Ranskan murskaavaan 5-1-voittoon. Tuo peli on varmasti Mikko Lehtosen, Atte Ohtamaan ja Veli-Matti Savinaisen mielessä, sillä kolmikko oli mukana myös vuoden 2017 MM-kisajoukkueessa.

Kiekko tippuu Kosicessa jäähän klo 21:15, joten ei muuta kuin lähetys käyntiin ja hyvä asento kotikatsomon sohvalta.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut näkyvät tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

Sunnuntain otteluohjelma:

Klo 17:15 Itävalta-Tshekki

Klo 17:15 Saksa-USA

Klo 21:15 Ranska-Suomi

Klo 21:15 Sveitsi-Venäjä

Alta pääset vielä katsomaan torstaina pelatun Suomi-Iso-Britannia -ottelun parhaimmat palat.