Ranskan presidentti oli vesiurheilukeskuksen avajaisissa – urheilija mynnähti koomisesti kesken uimahypyn

Ranskan

Ranskan presidentti Emmanuel Macron oli paikan päällä avaamassa Pariisin uutta vesiurheilukeskusta, joka toimii näyttämönä Olympialaisissa.

Pariisin olympialaiset ovat yksi tämän vuoden kohokohdista, sillä urheilijat ovat tähdänneet näihin kisoihin neljän vuoden ajan. Pikku hiljaa myös viimeisetkin kisapaikat alkavat valmiina suurta urheilutapahtumaa varten.

Nyt viimeisimpänä avattiin Pariisin uusi vesiurheilukeskus, jossa paikan päällä oli arvovaltaista vierasta, sillä maan presidentti Emmanuel Macron oli päätähtenä avajaistapahtumassa.

Mainos alkaa:

Tämän lisäksi myös urheilijat pääsivät valokeilaan, sillä esimerkiksi uimahyppääjä Alexis Jandard pääsi esittelemään taitojaan. Miehen osalta suoritus meni kuitenkin totaalisesti vihkoon, koska jalka antoi ratkaisevalla hetkellä periksi ja ranskalainen lensi selälleen ponnahduslaudalle.

Jandard itse osasi suhtautua tilanteeseen huumorilla, eikä mitään vakavampaa vammaakaan tilanteesta tullut.

– Laskeuduin tukijalkani päälle ja jalka antoi periksi. Kyse ei ollut liukastumisesta. Ponnahduslauta oli hieno ja aivan uusi. Nyt siinä on pala minun selästäni. Harmillista, mutta kun katsoo taaksepäin, niin aika hauska juttu, Jandard kommentoi RMC Sportille.

Ranskan presidentin silmien alla sattui koominen moka

https://twitter.com/RMCsport/status/1775870876501647642

Pelaajat: