Video: Ranska voitti Nations Leaguen – Mbappen voittomaali herätti kiivasta keskustelua

Kylian Mbappe paitsio nations league ranska espanja - pallomeri.net

Ranska vei Nations Leaguen voiton nimiinsä sunnuntaina, kun se kaatoi Milanon San Sirolla pelatussa finaalissa Espanjan lukemin 2-1.

Avausmaalia saatiin odottaa aina 64. minuutille saakka, kunnes Mikel Oyarzabal vei Espanjan johtoon. Tästä ehti kuitenkin kulua vain pari minuuttia ennen kuin Karim Benzeman komea veto upposi takakulmaan ja peli oli tasan.

Voittomaali nähtiin 80. peliminuutilla – ja se aiheuttikin sitten runsaasti parranpärinää. Kylian Mbappe karkasi läpiajoon ja viimeisteli osuman, mutta hän näytti vapauttavan syötön lähtiessä olevan selvästi paitsiossa.

Mainos alkaa

VAR kuitenkin tulkitsi tilanteen niin, että Mbappe ei ollutkaan paitsiossa, sillä espanjalaispuolustaja Eric Garcia onnistui hipaisemaan palloa yrittäessään syötönkatkoa. Espanjan leirissä tätä selitystä ei kuitenkaan hyväksytty.

– Meille se näytti paitsiolta. Tuomari sanoi, että Eric yritti pelata palloa, joten paitsio kumottiin, mutta ei siinä ole mitään järkeä. Hän yritti katkaista syötön, Sergio Busquets sanoi Goalin mukaan.

Aiemmin sunnuntaina pelatussa pronssiottelussa Italia kaatoi Belgian lukemin 2-1.

Ranska voitti Kylian Mbappen maalilla:

Tsekkaa myös: Newcastlesta tuli maailman rikkain jalkapalloseura – PSG ja Man City kalpenevat täysin rinnalla


Pelaajat: