Video: Kyseenalainen rankkari kuohuttaa Venäjällä – erotuomarit joutuvat valheenpaljastuskokeeseen

Spartak-Sochi erotuomarit valheenpaljastuskokeeseen / Pallomeri.net

Venäjällä on syntynyt melkoinen kohu, kun kyseenalaisen rankkarin johdosta Spartak-Sochi ottelussa toimineet erotuomarit joutuvat valheenpaljastuskokeeseen.

Sunnuntaina Venäjän liigan avauskierroksella pelattu Moskovan Spartakin ja Sochin välinen ottelu on johtanut melkoiseen kalabaliikkiin ja jälkipyykkiin, koska ottelun loppulukemat 2-2 sinetöinyt rankkari on näyttäytynyt hyvin kyseenalaisena.

Jopa niin kyseenalaisena, että ottelun erotuomari sekä videotuomari joutuvat valheenpaljastuskokeeseen. Tämä on seurausta paineesta, jota Spartakin omistaja Leonid Fedun antoi maan jalkapallopäättäjiä kohtaan. Hän oli niin tuohtunut tapauksesta, että uhkasi vetää joukkueensa pois liigasta protestiksi.

Erotuomari Vasily Kazartsev on jo hyllytetty tapauksen vuoksi, mutta videotuomari Alexey Eskovin kohdalla päätöstä ei ole vielä tehty. Joka tapauksessa heitä siis odottaa valheenpaljastuskoe, jota on aiemminkin käytetty venäläisessä jalkapallossa. Sen avulla on kuulusteltu nimenomaan tuomareita tapauksissa, joissa on epäilty tuomarin puolueettomuutta tai mahdollisten vedonlyöntiepäselvyyksien käsittelyssä.

Mainos alkaa

Tämä rankkarituomio vei erotuomarit valheenpaljastuskokeeseen:

Katso myös: Video: Venäläinen painonnostaja loukkaantui karmivasti – jalat pettivät kesken 400 kg noston