Skotlannin naisten liigassa käytiin kuumana – Rangersin apuvalmentaja hyökkäsi Celtic-luotsin kimppuun

Rangersin ja Celticin valmentajat Skotlannin naisten liiga Rangers

Skotlannin naisten jalkapalloliigassa pelattu Glasgow’n derby sai kuuman lopun, kun Rangesin ja Celticin valmentajat ottivat yhteen.

Rangersin ja Celticin välinen ottelu Skotlannin naisten jalkapalloliigassa päättyi dramaattisen viime hetken maaliin, joka sai tunteet kuumenemaan. Niin sanotut “Old Firm” -ottelut, eli Glasgow’n derbyt ovat tunnetusti kuumia kohtaamisia, eikä tämä 1-1-tasapeliin päättynyt naisten joukkueiden ottelu tehnyt tähän eroa.

Kaikki lähti siitä käyntiin, kun Rangersin apuvalmentaja Craig McPherson syöksyi loppuvihellyksen jälkeen Celticin päävalmentajan Fran Alonson kimppuun ja puski tätä päällään takaraivoon.

Mainos alkaa:

Puskun jälkeen McPherson oli solvannut espanjalaista Alonsoa tämän oman kertoman mukaan pieneksi rotaksi. Alonso totesi ottelun jälkeen Sky Sportsille, ettei tapahtuneesta huolimatta vaadi toimintakieltoa McPhersonille.

– Joku vain työnsi minua takaapäin. En puhunut hänelle koko ottelun aikana, mutta hän oli selvästikin pettynyt, että he päästivät maalin viimeisellä minuutilla. Ymmärrän sen täysin. Minua kutsuttiin pieneksi rotaksi, enkä tiedä miksi, Alonso kertasi tapahtumia.

Rangersin apuvalmentaja Craig McPherson käy Celticin päävalmentajan Fran Alonson kimppuun:

Katso myös: Uskomaton pupellus – Paraguayn maalivahti Antony Silva sähelsi surkean kulmapotkun suoraan omaan maaliin


Joukkueet: ,