Video: Rangers-pakki kohelsi nolosti – sutaisi hanskallaan kiekon omaan rysään

Ryan Lindgren New York Rangers - Pallomeri.net

Rangers-puolustaja Ryan Lindgren teki kuluvan kauden toistaiseksi noloimman oman maalin, kun hän lapioi kiekon kädellään omaan häkkiin.

”Tekevälle sattuu” on vanha sanonta, jota voi soveltaa jääkiekkoon varsin toimivasti ja melko usein. Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelatussa Pittsburgh Penguinsin ja New York Rangersin välisessä ottelussa nähtiin tästä erittäin osuva esimerkki, kun hyvät aikeet eivät tuottaneet aivan toivottua toteutusta ja lopputulosta.

Rangers johti ottelua toisessa erässä 3-1, kun Penguins pelasi ylivoimaa. Kiekko toimitettiin maalille ja maalin edessä kontillaan ollut puolustaja Ryan Lindgren taisteli ja teki kaikkensa suojellakseen omaa maaliaan.

Tällä kertaa tekevälle kuitenkin tosiaan sattui ja sattuikin varsin nololla tavalla. Lindgren yritti pyyhkäistä irtokiekon hanskallaan kohti kulmaa. Hän ei kuitenkaan aivan hahmottanut omaa asemaansa ja sutaisi limpun omista längistään omaan maaliin aivan tolpan juureen.

Mainos alkaa

Maali oli tähänastisen NHL-kauden nöyryyttävin oma maali ja vielä pahemmaksi asian Lindgrenin kannalta tekee, että hänen mokansa voi hyvin katsoa olleen yksi pelin käännekohdista. Penguins pääsi näin mukaan peliin, tasoitti kolmannessa erässä ja meni jatkoajalla ohi vieden pisteet maalein 4-3.

Rangers-pakki Ryan Lindgren suttaa kiekon omaan pönttöön harvinaisen nolosti:

Katso myös: Video: Kaapo Kakko sai vihdoin peliaikaa – löi heti punalampun palamaan


Joukkueet: