Video: Rangers-hyökkääjän äiti tuli pukukoppiin kertomaan aloituskentän – antoi Artemi Panarinille tiukat ohjeet

Video: Rangers-hyökkääjän äiti tuli pukukoppiin kertomaan aloituskentän – antoi Artemi Panarinille tiukat ohjeet

New York Rangers -hyökkääjä Ryan Strome oli hieman erilaisen tilanteen edessä, sillä miehen Trish-äiti tuli pukuhuoneeseen kertomaan aloituskentän sekä jakelemaan ohjeita.

Trish Strome ei juurikaan pukuhuoneessa ujostellut Chicago-ottelua, vaan nainen saapui määrätietoisesti ottamaan homman haltuun. Hänen tehtävänään oli lukea Rangersin aloituskentällinen, minkä lisäksi pelaajille lähti myös tiukkoja ohjeita.

Esimerkiksi Rangersin tähtihyökkääjä Artemi Panarin sai selvät ohjeet ketjukaverinsa äidiltä. Ohjeissa saattoi olla myös pieni oma lehmä ojassa, sillä tarkoituksena oli helpottaa hänen poikansa peliä.

– Panarin! Liikuta hänelle kiekkoa. Liikuta, hänelle, kiekkoa, Trish Strome viittoi.

Myös muut aloituskentällisen pelaajat saivat ohjeita Trish Stromelta. Ruotsalaishyökkääjä Jesper Fast sai ytimekkäästi ohjeen laittaa kiekon maalin, kun se hyökkääjälle toimitetaan. Sen sijaan puolustaja Ryan Lindgrenia varoitettiin siitä, ettei hän loukkaantuisi äidin läsnäollessa.

Ohjeet menivät ilmeisesti hyvin perille, sillä Rangersilta nähtiin upea nousu 6-3-voittoon. Kaiken lisäksi maalinteossa onnistuivat sekä Strome että Panarin.

Rangers-hyökkääjän äiti tuli antamaan viime hetken ohjeet

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Katso myös: Video: Kiekko-Vantaan maalivahti otti kovemmat otteet käyttöön – antoi pommin karvaajalle

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut