Rangers-fanilta idioottimainen teko – tirvaisi Tampa Bayn fanilta tajun kankaalle

Rangers-fani iski Tampa Bayn fanin tajuttomaksi - Pallomeri.net

Tampa Bayn voitto NHL:n viidennessä konferenssifinaalissa otti koville varmasti jokaiselle NY Rangersin kannattajalle, mutta yhdellä fanilla keitti totaalisesti yli.

New York Rangers johti ottelusarjaa jo voitoin 2-0, mutta nyt ollaan siinä tilanteessa, että Tampa Bay Lightningilla on mahdollisuus edetä Stanley Cupin finaaleihin, sillä joukkue on voittanut kolme ottelua putkeen ja johtaa sarjaa voitoin 3-2.

Viimeisin ottelu pelattiin New Yorkin Madison Square Gardenissa, ja sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään ottelun jälkeen hallin käytävällä kuvattu video. Siinä fanit huutelevat toisilleen, kunnes 29-vuotiaalla James Anastasiolla pimenee vintti ja hän tirvaisee Tampa Bayn fania nyrkillä päähän.

Uhri kaatuu iskun voimasta välittömästi tajuttomana maahan. Mies on toipumassa iskusta ja ensitietojen mukaan pahimmalta vältyttiin.

Anastasio puolestaan joutuu vastaamaan rikossyytteisiin, minkä lisäksi Madison Square Garden ehti jo tiedottamaan, että hän saa elinikäisen porttikiellon legendaariselle areenalle.

Tampa Bayn fani joutui yllättävän iskun kohteeksi:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Joukkueet: ,